Exposició al Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font

Ahir dia 8 de gener del 2018 vam inaugurar la primera exposició de l'any al Centre d'Art i Noves Tecnologies Can Font de les Franqueses del Vallés. En aquesta ocasió es poden veure nous quadres portats des de Londres de l'artista Anna Cortada al "Hall" del centre d'art i noves tecnologies. És la primera vegada que s'exposen quadres de gran format amb unes mides de 100 x 100 cm que configuren la col·lecció anomenada "Rostres". Una col·lecció que ja fa 2 anys que treballa l'Anna. Són uns rostres femenins que s'intueixen en els quadres pero no es veuen literalment. A continuació us deixo un article que han publicat a la revista d'art i moda NEO2 on s'explica el concepte de l'exposició i on es fa ressó d'aquest nou estil pictòric. http://www.neo2.es/blog/2018/01/rostres-anna-cortada/ Podeu visitar l'exposició des del dia 8 de Gener 2018 al dia 24 de Gener 2018. Fotografies de l'exposició:

Featured Posts