Exposició Aiguafreda 2018

Fotografies de la inauguració de l'exposició d'Anna Cortada​ al seu poble natal, Aiguafreda al Vallés oriental. El dia 3 de març del 2018 a les 18:00 h de la tarda es va inaugurar l'exposició de l'artista i dissenyadora de moda Anna Cortada, al casal d'avis Sant Jordi d'Aiguafreda. Aquesta exposició es podrà veure fins el dia 16 de març del 2018 en l'horari habitual del casal. Haig de donar les gràcies a totes aquelles persones que m'han ajudat a montar i que m'ajuden cada dia a fer possible que em pugui dedicar a l'art. Gerard Newell Pelejero​ Virgínia Pelejero​ Montse Bordas B​ Joan Pinyana​ A continuació us deixem unes fotografies de les obres, el dia de la inauguració i la visita dels nens de l'esplai Pica pins, que ens van sorprendre a tots, amb uns dibuixos fets per ells mateixos, basats en els quadres que es podien veure a l'exposició i finalment visitant en primera persona l'exposició i ensenyant-me els dibuixos que havien fet cadascú dels alumnes. la iniciativa va sorgir de la mestra Irene Garcia​, que intenta educar els alumnes amb la finalitat que es puguin expressar lliurament en l'art i que tinguin eines en un futur per poder expressar les seves propies emocions. Esperem que us hagi agradat l'exposició.

Featured Posts