Nadal 2017 a Social Fashion Monster

Bones festes a tothom!

Des de Social Fashion Monster desitgem bones festes a tothom i molt especialment a tota la gent que ens ha confiat els seus regals especials per aquest nadal. Ens ha fet moltíssima il·lusió poder compartir els petits detalls i regals amb vosaltres. Durant tot aquest segon any de funcionament del projecte Social Fashion Monster hem tingut alts i baixos, dies en què ens quaestionem si ho estem fent bé o no, si el producte agrada o no, si la gent ens te prou confiança per poder tirar endavant el projecte o no, pero arribats ja, al 2018 podem dir que ha sigut un dels millors anys de les nostres vides! Sobretot, quan veiem que els clients confien en nosaltres i fan possible un projecte únic i amb molt d'amor. Nosaltres només desitgem que el 2018 sigui igual o millor que aquest 2017 que hem deixat enrere. A continuació us deixaré unes fotografies que ens han arribat d'alguns clients que ens han fet arribar les seves fotografies amb els nostres productes, esperem que us agradin i que ens envieu moltíssimes més!

A continuació us explicaré el següent procés creatiu que he fet servir per a crear aquest mocador tan especial i que han regalat avui, 6 de gener 2018, el dia de reis, a una clienta molt especial.

Em va demanar si podia fer un mocador amb una temàtica especial, com ja sabeu, faig mocadors personalitzats amb la temàtica que digui el client, i em va demanar si podía dibuixar el gos de casa seva en un mocador. també hi va afegir un detall: que hi dibuixés coses típiques de Paris, per que resulta que un altre dels regals que li feien era un viatge a Paris. Resulta que la Chispa és un gos que ja és gran i ha passat molts anys de les seves vides al seu costat. Jo, li vaig demanar si em podia enviar fotografies del gos per tenir una idea.

Amb tot aquest material em vaig posar a dissenyar la idea.

També em va comentar que volia aquesta temàtica pero amb els meus colors. Aquest és el resultat:

Avui dia de reis, amb molta il·lusió i llàgrimes d'alegria, m'arriba la següent fotografia:

Si algú està interessat en fer un regal especial amb una història especial darrer, no dubti en contactar-me per privat, explicant la história, els colors i la temàtica que vol al següent correu:

acortadab@gmail.com

Featured Posts